3-rätters middag

I inspirerande lokaler kan vi bjuda på en unik inramning och med lokal relationsmat levererar vi en måltidsupplevelse som lämnar god eftersmak efter sig. Miljön är avskalad och stilren. Här finns det råa och avskalade galleriet, den moderna loungen och mysiga Orangeriet. Den mat vi serverar har en tanke bakom sig. Köttet kommer från det som kallas regenerativa jordbruk som är bra för oss människor, bra för planeten och bra för djuren. Läs mer om regenerativa jordbruk här. Jämtland har fantastiskt bra förutsättningar i alla led att producera bra ost, därför hittar du många fina ostar i våra menyer. I övrigt så försöker vi köpa så mycket  lokala råvaror vi kan iform av grönsaker, drycker och bakverk. 

Priser: 

3-rätters middag: 520 kr per person. Dryck tillkommer. 

Kostnad för Galleri LUX: 1500kr.

Stinsen 

PÄRON KAREMUMMA SMÖRREBRÖD

Päron with vanilj, kardemumma and ädlaost and roastad nuts and honey.

(Nuts are optional)

FLYING SAUSAGE

Korv rolled with bacon, served with grilled potato with parmesan, carrot and orange salsa, broccoli slaw with apple, and rabarber chutney .

NORRASTATION CREATION 

Yogurt mix with grädda, topped with caramelized hazelnut, crumble, fresch berries and älgörtsmyntmyntha. (available with nuts or lactosfri)

Konduktören 

SMÖRREBRÖD WITH SHRIMPS

Grilled shrimps with garlic and chili together with avocado mousse.

Roast biff  ***

Biff steak with mashed potato, grilled sparris and tomato, mixed butter with fresh herbs and garlic.

Roast biff with potatis gratäng, mushroom and lingon sause and grilled   vegetables.( more than 10 people)

BRIE PASSION

Grilled brie cheese topped with hjortron sylt, dried cranberry, honey and roasted nuts (available without nuts).

Lokföraren 

VÄSTERBOTTENSOST PAJ

Served with homemade fikon marmalade and walnuts.

FISH WITH VITVIN SAUCE 

Served with grilled brysselkål topped wit h  parmesancheese, polkabetor salsa with pomegranate ädla ost and herbs.

DOUBLE CHOCOLATE PANNACOTTA

Topped with devil brownie fudge, berries and Hjortron syrup.

The V-green 

  • Rödbetor coated with balsamic, honey dressing and  topped with feta ost
  • Bulger balls with fried onion, pomegrant sause, pepperroot cream, carrot salsa with fänkål and äpelsin, broccoli slaw with apple, ädla ost with blåbär chutney.
  • Goat cheese truffle with cranberry, rossin , hazelnuts and älgörtsmyntmyntha.  
Förfrågan / Bokning