HÅLLBAR KONFERENS

 I nära samverkan med ett 10-tal lokala livsmedelsproducenter och mathantverkare serveras både frukost, lunch, middag och gott fika. Vi har stor kärlek och tilltro till det lokala. Vi levererar catering, lunch, smörgåsar till minglet inklusive serveringspersonal om så önskas.  Råvarorna är noga utvalda från lokala leverantörer med omtanke och välmående som främsta ledord. Omtanke om dig som gäst, men även producenten, det ekologiska systemet, djuren och jorden. Norra Station använder aldrig margarin, plastbestick eller plastlådor och inte heller köper vi in vatten på flaska.

FIKA

Kreativa möten i inspirerande miljöer och en medveten lokal matkultur.

I våra inspirerande lokaler kan vi bjuda på en unik inramning. Vi har de härliga lokalerna och vi levererar måltidsupplevelsen som lämnar god eftersmak efter sig. Miljön är avskalad och stilren. Här finns det råa och avskalade galleriet, den moderna loungen och mysiga Orangeriet.   På Norra Station finns flera lokaler med flexibel möblering och plats för konferens och/eller middag. I samma lokaler kan ett mingel för 80 personer arrangeras. Vad gäller det som serveras på era tallrikar eller i glasen så levereras det råvara till Norra Station från 10 stycken lokala företag som alla har en stark känsla för hållbarhet, smak och kvalité.

Förmiddagsfika uppdukat i Rosteriet, Loungen eller i LUX :

Lokalrostat kaffe Sir William Te+ Norra Station fralla med ost eller skinka 78 Kr exkl.moms

 • Relationsfrukost från 5 lokala leverantörer 09.00 – 11.00
 • Fralla bakad på Norra Station med osten Svartbränna från Oviken 49 Kr
 • Nektar shot 29 Kr
 • Yoghurtkick med bär 49 Kr
 • Smoothie hallon/blåbär 35 Kr
 • Lokalrostat kaffe 32 Kr
 • Sir William Te 32 Kr
 • Kardemumma eller kanelbulle från Frejas 49 Kr

Vi har ett eget kafferosteri mitt i cafét och allt kaffe som serveras är nyrostat, nymalet och nybryggt. Vår favoritblandning vad gäller te är klassiska Sir William eller Brunkullan med vi har även rött Rooibos och grönt Örtte.

Eftermiddags Fika med  känsla för hantverket och det lokala.

Fika och godsaker på Norra Station är antingen bakat på Elvebäcks eller Frejas med bra råvaror. Det betyder för oss att vi väljer bort margarin, industrimjöl så långt det går och såklart aldrig palmolja. Vi har ett eget kafferosteri mitt i cafét och allt kaffe som serveras är nyrostat, nymalet och nybryggt. Vår favoritblandning vad gäller te är klassiska Sir William eller Brunkullan med vi har även rött Robius och grönt Örtte.

Eftermiddagsfika uppdukat i Rosteriet, Loungen eller i LUX :
Lokalrostat kaffe Sir William Te + Norra Station kaka 78 Kr exkl.moms

 • Morotsfralla från Frejas 49 Kr
 • Kardemumma eller kanelbulle från Frejas 39 Kr
 • Kaffe 32 Kr
 • Te 32 Kr
 • Smoothie 3 sorter 35 Kr
 • Nektar shot från Örtagård Öst 29 Kr

LUNCH

Konferenslunch på Norra Station innebär att ni som sällskap sitter avskilt i galleri LUX. Ni/du skickar in er lunchbeställning senast dagen före och vi serverar er vid bordet i LUX.  Borden är dukade med glas & bestick. Ni behöver inte stå i kö. Kaffe & chokladpralin hämtar ni efter maten i rosteriet.

Vi har tanke om omtanke om dig som gäst, men även producenten, det ekologiska systemet, djuren och jorden. Norra Station använder aldrig margarin, plastbestick eller plastlådor och köper aldrig in transporterat vatten på flaska.

Konferenslunch uppdukad i LUX inklusive kaffe & pralin 180 Kr.

MENY

Gourmetkorv De Lux med grillad lokal färskkorv
Grillad färskkorv från naturbeteskött, ekologiskt potatismos från Rödön, sotad majonnäs. inlagd gurka, strimlad morot, hemmagjord dijonnaise och ketchup

Vegetarianen 
Lokala osten Ädla, blåbär/svartvinbärsdressing, romansallad, quinoa, myntayoghurt, grillade tomater, rostade rotsaker (veg + glutenfri)

Ceasarsallad with the twist 
Svensk grillad kyckling, bacon, VB-ost, krutonger, picklad rödlök, rostad palsternacka

Räksallad hot & spicy 
Handskalade räkor, Norra Stations Mayo dressing, chilisås, rostad palsernacka, persilja