Bryggeri Tour

Datum: 13 och 20 mars

Häng med på en Bryggeri Tour inklusive mingel & presentation av alla Jämtlands bryggare på Norra Station , guidad busstur, bryggeribesök på två bryggerier, 2 rätters lunch och såklart provsmakning av nya ölsorter. Tävlingen Årets Gastronaut ingår i turen.

Är ni sugna på att vidga era ölkunskaper? Vad är malt för något, vad gör egentligen humle i ölet och har verkligen jästen någon påverkan på ölets färg? Det och mycket mer får du får reda på när du åker på en Bryggeri-tour.

Du får chans att komma in bakom kulisserna i bryggerierna och se hur vår öl bryggs. Tillsammans med andra ölentusiaster får du möjligheten att komma millimeter från bryggutrustningen där du bland annat får känna doften i maltrummet, kika ned i mäskpannan och förundras bland jäsningstankarna. Tillsammans guidar vi oss igenom ölets underbara värld där vi smakar och doftar på ingredienserna för att sedan ta oss till bryggarrummet där vi pratar olika ölstilar och testar några utvalda öl från vårt bryggeri. Förbered er med alla frågor ni kan komma på och vi lovar att vi ska göra allt vi kan för att besvara dessa!

Detta får du:
+Guidad busstur med bild och film i fullstor turistbuss
+2-rätters lunch med dryck
+Bryggeritur i de två bryggerier vi besöker.
+Två provningar på totalt åtta lokala öl.
+En provning av 3 lokala mjöd
+ Mingel och föredrag om regionens alla bryggerier.

Har ni ett presentkort från Norra Station Café så gäller det. Turen är på svenska. If you would like to have the tour in English, let us know so will we arrange a tour in English.

Pris 2300 Kr. per.pers
Begränsat antal platser. ( 25 stycken)

BOKA NU!