Konferens, möten & event

Plats för kreativa möten med fokus på helhetsupplevelsen

Norra Station erbjuder en unik inramning för såväl mindre möten som större evenemang. Här är det kombinationen av inspirerande lokaler och en medveten matkultur som tillsammans ger helhetsupplevelsen. Vi skräddarsyr ditt möte eller konferens för två personer upp till 60 för middagssittning, och i samma lokaler mingel för 100 personer.

Här hittar du spännande och innovativa ytor som går att boka för olika ändamål – det mysiga caféet, läckra galleriet eller moderna loungevåningen. Loungen med köksö, soffor och långbord kan enkelt göras om för exempelvis föreläsningar och mingel. Utrustade konferensrum, mötesrum och tysta rum. Vi har lösningarna för dig.

Är du intresserad och vill boka/veta mer kontaktar du oss via telefon eller mejl.

Meny för konferenser

Från 1:a oktober kommer våra luncher att utgå från 
WWF och One planet plate. 

Konferenslunch serverad vid fint dukat bord. Ni har en egen värd som tar hand om er och ni slipper stå i kö. Lokala utvalda råvaror inklusive kaffe/te & pralin. Välj mellan alternativen nedan. Fördukade bord i LUX (25 personer) eller Apoteket (60 personer) Gäst behöver ej hämta bestick, glas & vatten. Förbeställ så går serveringen fortare och smidigare. 

KONFERENSLUNCH HÖST/VINTER 

Från 1:a oktober kommer mat & dryck  utgå  frånr WWF och One planet plate.

Kund väljer meny  1 eller meny 2 och meddelar antalet av varje rätt till event@norra-station.nu och skriver om det ska betalas på plats eller faktureras och medskick av en fakturaadress. 

MENY 1 

Högrevsgryta 

Högrev Gulbeta, selleri, schalottenlök, Morot, Palsternacka, Krossadetomater, potatis, dill

Vegetarisk Gryta 

Gulbeta, selleri, schalottenlök, Morot, Palsternacka, Krossadetomater, potatis, dill

MENY 2 

Vegetarianen 1

Kozzarella från Tivars, örtsås, Fransk tomatsallad, picklade betor, nordisk pesto, romansallad, ärtskott

Caesarsallad with the Twist 

Svensk grillad kyckling, bacon, VB-ost, krutonger, picklad rödlök och pumpa

Gourmétkorv de Lux
Slaktarns grillade färskkorv, rostad potatis och rotsaker, inlagd gurka, dijonnaise, chillisås och coleslaw.

Från 1:a oktober kommer våra luncher att utgå från One planet plate. 

Konferenslunch serverad vid fint dukat bord. Ni har en egen värd som tar hand om er och ni slipper stå i kö. Lokala utvalda råvaror inklusive kaffe/te & pralin. Välj mellan alternativen nedan. Fördukade bord i LUX (25 personer) eller Apoteket (60 personer) Gäst behöver ej hämta bestick, glas & vatten. Förbeställ så går serveringen fortare och smidigare. 

KONFERENSLUNCH HÖST/VINTER 

Kund väljer meny  1 eller meny 2 och meddelar antalet av varje rätt till event@norra-station.nu och skriver om det ska betalas på plats eller faktureras och medskick av en fakturaadress. 

MENY 1 

Högrevsgryta 

Högrev Gulbeta, selleri, schalottenlök, Morot, Palsternacka, Krossadetomater, potatis, dill

Vegetarisk Gryta 

Gulbeta, selleri, schalottenlök, Morot, Palsternacka, Krossadetomater, potatis, dill

MENY 2 

Vegetarianen 1

Kozzarella från Tivars, örtsås, Fransk tomatsallad, picklade betor, nordisk pesto, romansallad, ärtskott

Caesarsallad with the Twist 

Svensk grillad kyckling, bacon, VB-ost, krutonger, picklad rödlök och pumpa

Gourmétkorv de Lux
Slaktarns grillade färskkorv, rostad potatis och rotsaker, inlagd gurka, dijonnaise, chillisås och coleslaw.

Från 1:a oktober kommer våra luncher att utgå från One planet plate. 

Konferenslunch serverad vid fint dukat bord. Ni har en egen värd som tar hand om er och ni slipper stå i kö. Lokala utvalda råvaror inklusive kaffe/te & pralin. Välj mellan alternativen nedan. Fördukade bord i LUX (25 personer) eller Apoteket (60 personer) Gäst behöver ej hämta bestick, glas & vatten. Förbeställ så går serveringen fortare och smidigare. 

KONFERENSLUNCH HÖST/VINTER 

Kund väljer meny  1 eller meny 2 och meddelar antalet av varje rätt till event@norra-station.nu och skriver om det ska betalas på plats eller faktureras och medskick av en fakturaadress. 

MENY 1 

Högrevsgryta 

Högrev Gulbeta, selleri, schalottenlök, Morot, Palsternacka, Krossadetomater, potatis, dill

Vegetarisk Gryta 

Gulbeta, selleri, schalottenlök, Morot, Palsternacka, Krossadetomater, potatis, dill

MENY 2 

Vegetarianen 1

Kozzarella från Tivars, örtsås, Fransk tomatsallad, picklade betor, nordisk pesto, romansallad, ärtskott

Caesarsallad with the Twist 

Svensk grillad kyckling, bacon, VB-ost, krutonger, picklad rödlök och pumpa

Gourmétkorv de Lux
Slaktarns grillade färskkorv, rostad potatis och rotsaker, inlagd gurka, dijonnaise, chillisås och coleslaw.

Norras Fralla (skinka/ost)

Morotskaka

Ryttarkaka

Chokladtårta (Vegansk, laktosfri)

Chokladpralin

NYHET - kreativ KONFERENS MED HÅLLBART HELHETSPERSPEKTIV!

C:nario Norra Station

IDENTITY WORKS VALDE ÖSTERSUND för sin byråresa och NORRA STATION fick uppdraget att skapa resan

När varumärkesbyrån Identity Works i Stockholm med ett 80-tal medarbetare planerade sin årliga inspirations- och teambuildingresa 2022 valde de Östersund – bland annat utifrån kriteriet att kunna göra en hållbar resa med gastronomi som tema.
 
Norra Station fick uppdraget att koordinera resan. Filmen visar en intervju med företaget och vilka aktiviteter de gjorde 

MAT OCH DRYCK

Av all mat som produceras, transporteras och serveras i världen slutar 33% som avfall. Det är förstås inte hållbart.
 
Genom att minska tallriksstorleken ett par centimeter, och en skylt med uppmaningen att äta upp maten, har vi som mål att spara matsvinn. Företaget Gree-Nudge har visat i en undersökning att med dessa ändringar har företag minskat sitt svinn med 20 %.
Vidare kommer hälften av den mat och fika som serveras vara lokalt producerat. Öl och alkoholfria drycker kommer från lokala leverantörer. Bara kranvatten och inget flaskvatten serveras. Inget margarin eller palmolja i några produkter.
 
Du som kund kan även välja att all mat som serveras ska vara vegetarisk. Korven som serveras kommer från regenerativa jordbruk i Norrland och ett minimikrav är att allt kött som serveras är svenskt.
 
Östersund är medlem i Creative Cities of Gastronomy. Det är FN och UNESCOS stora satsning för att skapa framtidens hållbara städer. De kreativa och kulturella näringarna KKN ses som extremt viktiga som  starkt till att skapa platser och miljöer som människor trivs att vistas och leva
 
Det handlar även om att de kreativa näringarna genom olika typer av samarbeten bidrar till ekonomisk tillväxt och attraktivitet. Kreativitetens blir enligt FN en hävstång för hållbar utveckling och har därför blivit en grogrund för åtgärder

Välkommen till Norra Station Co-Working

Norra Station är platsen för dig som vill utveckla ditt företag och hitta nya affärsmöjligheter tillsammans med andra. Det är också en flexibel och kreativ plats för arbete, möten, nätverkande, föreläsningar, utbildning, kultur och mycket mer. Vi finns i Östersund på Hamngatan 11.

Här finns allt du behöver
• Arbeta när det passar dig
• Fast arbetsplats eller full flex i lounge eller café
• Allt ingår – bredband, skrivare, kaffe, mötesrum
• Flexibla hyresavtal
• Fantastiska arbetskamrater
• Medlemskap i Curious Club

konferens möten event och co-working