MENY
Från och med 2021 är Frankrike och Norrland inspiration till utbud av mat & dryck på Norra Station. Vårt fokus har alltid varit att använda lokala råvaror och samarbeta med regionala producenter. Jämtland har mycket bra förutsättningar för jordbruk och runt Storsjön upp mot fjällen finns ett naturligt skafferi av bär, växter och svamp. Fisk och skaldjur finner vi på andra sidan fjället, Därför fortsätter vi att samarbeta med lokala producenter, jägare och bärplockare. Det känns bra i både själen och magen.
Bettan 2.0.
175 kr
Rostade rödbetor, saltbakade gulbetor, picklade polkabetor, jämtgård ost, valnötter och chevrekräm
Bettan 3.0
1210 kr
Rostade rödbetor, saltbakade gulbetor, picklade polkabetor, jämtgård ost, chevrekräm, valnötter samt varmrökt sidfläsk från Hedmans
Slaktarns
180 kr
Dagens korv från Slaktarn, coleslaw, picklad lök, rostad lök västerbottenost och senapsmajo
63:an
210 kr
Varmrökt regnbåge från Börtnan, kantarellröra, ägg 63 serveras med brynt smör och jämtgård ost
Skogens guld
235 kr
Kallrökt älginnanlår från Hedmans serveras med rosmarins picklade kantareller, bränd picklad schalottenlök, Oviken ostkräm, mylta samt en örtkräm
UNIKA MILJÖER
Se våra lokaler här http://norrastationcafe.se/lokaler/
KONTAKT
Telefon: 063-6631213 070-6778432
Boka Bord E-post bokabord@norra-station.nu
Boka Fest E-post: event@norra-station.nu
ANTAL GÄSTER
Ute
Scenen: Max 12 personer
Terrassen: Max 36 personer
Gården: Max 8 personer
Inne
Orangeriet: Max 38 personer
LUX galleriet: Max 65 personer
Rosteriet: Max 12 personer
Se våra lokaler här http://norrastationcafe.se/lokaler/